måndag, december 06, 2010

Julklappstips #1

Årets första julklappstips blir förstås min nya bok Enklare bröd. Och nu har Natur & Kultur och Adlibris ordnat ett särskilt superduperpris bara för er som följer bloggen – ni kan köpa den för 129 kronor (andra betalar 155 kr)! Följ bara den här länken så hittar ni erbjudandet (som gäller tom 20 december).

Den som vill veta lite mer om boken (man ska inte köpa grisen …) kan kika här.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Julen är räddad! Tack och god jul!!

Anonym sa...

Hei!

Jeg ser det har blitt en del TYPOs i boken. Kan du lage en side med en oversikt over disse? På forhånd takk. ;)

mvh Ivrig Surdeigsbaker (temporært i pause på grunn av utredning av matintoleranse!)

Martin Johansson sa...

smgj: I första upplagan saknades det vatten i receptet på sidan 93. Det (och andra felaktigheter om det skulle dyka upp) kan du läsa om här. Jag ska lägga in en länk på sidan så att man hittar det lättare.

Ann Granlund, textiltryckare sa...

Hej Martin! Jag följer din blogg och skulle gärna köpa böcker till bloggpriset. Men hur gör man när man bor i Finland och måste beställa från Adlibris.fi? går det att fixa tror du :-)

Kamomilla sa...

Hej!
Din fina bok beställde jag från Ad Libris åt min man till farsdag! :) han bakar och bakar och vi har helt slutat köpa bröd från affären. Vedeldad ugn har vi och det är ju pricken på i:et :) Han använder många av dina resept och ibland improviserar han lite till. Gott blir det alltid!

H. Camilla, Finland

Martin Johansson sa...

Ann: Förlåt, hade missat din kommentar. Jag vet inte riktigt hur det går om du beställer från finland, men kontakta Adlibris kundtjänst, det går säkert att ordna.

Josefin sa...

fick denna av min syster! väldigt uppskattad, nu ska den upp på¨tavel-liten i köket! snyggt & passar bra till min klarröda kökslampa :)