Jag har haft fullt upp senaste tiden med ett superspännande projekt som hittills varit hemligt, men nu kan jag äntligen berätta! Tatarata – i samarbete med LFR Media, Bakia Bageriprodukter och Notur Fastighetsmäklare – DRÖMBRÖD Urban Country Living!
DRÖMBRÖD är ett Sveriges första lifestylemagazine om bröd och kommer att komma ut 6 gånger per år. Det handlar om bröd. Känslan – inte recepten. Snarare än att lista ingredienser sida upp och sida ner kommer vi ge verktygen till hur man själv känner in degen. Och så blir det en hel del skön inredning och lite bostadsannonser. Jag kommer såklart berätta mycket mer om tidningen vad det lider, men det går redan nu att teckna en prenumeration här.
37 kommentarer:
Kul tidning. Får man nog prova på.
Helt annan sak. Jag är i Stockholm över helgen. Något tips på bra bageri att besöka?
April, april.
Skit, jag som verkligen ville teckna en prenumeration! :D
Jepp, den gick jag på....
...uppskattar inte Aprilskämt...alls...
haha! Lysande aprilskämt!
Henrik får nog leta förgäves efter detta "lifestylemagazine". Bra aprilskämt -- det värsta är att det nästan kunde vara sant.
Jag tror definitivt att det finns en marknad för snarlik tidning. Urban Country Living, leva som en lantis i stan är väl en växande trend just nu?
Jag hade gärna köpt tidningen, men jag blev först lurad på Twitter...
Haha :D
underbart, på flera sätt! ; )
Aaaah, så underbart nördig du är, Martin! Det här HADE ju verkligen kunnat vara sant, påhittat av en som på fullaste allvar letar efter en degs bristningsgräns genom att nästan köra sönder en assistent!
Jag skrattar gott åt dina bravader, tar del av dina recept och har köpt båda dina böcker.
Ser med glädje fram emot fortsatta seriösa tokerier!
först tänkte jag inte en ny tidning till, snart står alla surdegar mig upp i halsen, sista undran var kostnaden på pren. då sa det pling, men jag var inte hundra, m.a.o. jag gick på detta aprilskämt. Jag tycker det var ett roligt skämt.
Fast den tidningen hade jag gärna läst :-)
Och den gick jag rakt i fällan på! Har nog fått för mycket mjöl i näsan! Tack för det skrattet, men eftersom vi har blivit så många "brödgalningar" hade tidningen säkert funkat.
Kul att rundan till Norge gick bra (och att surdegen klarade tullarens nogsamhet).
E
Åå vad kul!! Skall genast sätta upp mig på en prenumeration! Grattis med såklart!
:-) *ler* jag är inte mycket för tidningar, men en om bröd - som du dessutom är inblandad i - nästa år är det nog inget skämt längre!
Ahme, den den ville ju jag prenumera på jö :-(
:D hahahaha vad kul!
hahaha jag dööör!
Läste fel. Trodde det stod "De rätta bakterierna"
haha, hade ju varit så gött om det var sant. Jag hade ju tecknat en prenumeration på en gång =)
Haha, jag föll helt för det, men tänkte att det var lite konstig timing med tanke på "baka"...=)
(jag hade köpt den i alla fall, med vördnad...)
Michelle
Gillar verkligen när man tar sig tid att göra ett riktigt bra aprilskämt. Själv börjar man planera skämt på morgonen men det verkar ha tagit ett tag att fixa den snygga löpsedeln.
Jag läste också bakterierna... och det *är* kul att slänga sig med baktermer... ;-)
du är ond:)
Ha, ha! Jag blev grundlurad och tänkte att det kanske finns en tidning som kan intressera mig - äntligen! Med tanke på alla kommentarer så verkar du ju ha ett 20-tal prenumeranter redan! Varför inte testa?! /Christel
Skulle ha kunnat vara det bästa som hänt på länge. Skulle definitivt ha tecknat en prenumeration hit till Finland. Varför inte ta idén på allvar?! :)
Åh himmel vad skönt att det var ett skämt! Lifestyle känns väl inte riktigt som din kopp te :-)
Ha ha! Gick på det direkt... Men du kanske kan använda det här som en marknadsundersökning - många nya presumtiva prenumeranter här bland kommentarerna...
Hihi... jag gick också på det! Snygg layout, mycket trovärdig :)
Anki
Eftersom jag inte läste det förren idag gick jag på det, var på vippen att stänga av min rss prenumeration när jag kollade kommentarerna och drog en lättnadens suck.
En av dom saker som jag uppskattar mest med bakningen är att det inte finns något glamuröst över processen. Oljud, mjöl lite här och var och en massa disk. Dessutom uppskattar inte alla doften av surdeg som står och mognar.
Sedan är det rogivande, underbart gott osv. men glamoröst? knappast
Bästa aprilskämtet jag varit med om i år. Blev dock lite besviken, hade kunnat tänka mig några nummer av din tidning.
Hahahaha snyggt!! jag såg dig framför mig på en catwalk med olika förkläden i snygga färger, och "jaså han är bra på inredning också" ..hahaha
Vill tipsa om surdegsdagen, den är nu i helgen, tänkte jag kunde länka här då det bakas mycket sådant på den här sidan.
http://www.facebook.com/pages/Surdegsdagen/157911630937333
Kul kille, han Martin, som kör med förtsa april i en hel vecka...
hei.
så synd den er på nynorsk. Kan den bestilles fra Sverige på Svensk? min fru er innvandrer og forstår ikke nynorsk, det gjør jeg men hun liker/tycker om at bake. Tv3 Sverige har lært henne svensk bettre enn nynorsk.
Skicka en kommentar