
Här är några av bröden från den senaste kursen. Rågbröd, vetesurdegsbröd och honungsbröd. Visst är de fina! Nu har jag bestämt datum för två nya kurser, en i mars och en i juni. Båda kurserna hålls på Matlabbet i Hornstull i Stockholm.
26–27 mars
Fredag kväll och lördag. Vi pratar om och kikar på olika sorters surdegar och bakar bröd på vete- och rågsurdeg. Inga förkunskaper krävs. Pris 1750 kr. Fika och lunch ingår, liksom det som behövs för att baka bröden förstås.
28–29 juni
Måndag eftermiddag och tisdag (veckan efter midsommar). Samma upplägg och samma pris som ovan.
Bokning: Maila mig vilket datum du vill gå och en mycket kort beskrivning av ditt förhållande till surdegsbakning, om du är storbakare eller aldrig har prövat. Det finns åtta platser till varje kurs.
Uppdaterat: Båda kurser är nu fullbokade. Förmodligen blir det fler tillfällen efter sommaren.