söndag, november 14, 2010

Fint pris!

Jag är så glad och stolt – i fredags på mässan fick jag ta emot Stora matpriset från Allt om mat. Tack!

25 kommentarer:

  1. Grattis! Du går från klarhet till klarhet - hemmabagaren som blivit rikskändis! : )

    /Riverman

    SvaraRadera
  2. GRATTIS! och (som en mindre detalj) tack vare dig slipper vi äta amerikanskt köpebröd!

    SvaraRadera
  3. stort GRATTIS! i dubbel bemärkelse, såg även att du vann årets svenska måltidslitteratur i kategorin matbröd =) tack för att du håller våra ugnar varma och sprider brödglädje över vårt avlånga land!

    SvaraRadera
  4. Grattis, det är du värd! Kram Nilla

    SvaraRadera
  5. Grattis! Det tycker jag var ett lyckat val!
    /michelle

    SvaraRadera
  6. Läser detta samtidigt som jag mumsar på valnötsbröd enligt ganska nyligt blogg-recept. Gudagott bröd - du är en värdig vinnare!

    SvaraRadera
  7. Ja, jag läste det i tidningen (Allt om mat) när den kom här om dagen. Grattis! Mycket roligt tycker jag.
    Och p.g.a tre veckors familjesjuka är min frys helt tömd på bröd! Har nog aldrig hänt tidigare!

    Grattis igen!

    SvaraRadera
  8. Kan bara instämma med föregående kommentarer; Stort Grattis!

    SvaraRadera
  9. Stort grattis! Det är du helt klart värd!

    SvaraRadera
  10. Stort grattis!! Och tack för din fina påhälsning på mässan!
    Kram Karin
    www.bagerskan.se

    SvaraRadera
  11. Det är fint det! =)
    Grattis!

    SvaraRadera
  12. Grattis det är du värd. Har inte du startat trenden med att alla bakar surdeg...!

    SvaraRadera
  13. Instämmer i grattiskören:
    Hurra, hurra!

    /Martin
    martinbakar.se

    SvaraRadera
  14. Grattis :)

    Vill passa på att tipsa om en sida som har baktillbehör ,och mycket annat till köket!
    http://www.newfood.se/cookshop/oppetokarta/index.htm

    SvaraRadera
  15. Grattis till det!

    SvaraRadera
  16. Tack för din artikel och bild om Salzers på Kungsholmen från i vintras, hittade den nu. Jag var stammis där när föddes typ, oftast på Propellern där kvällen startades upp. Då var det Nisse och hans pojkvän som körde krogen. Och har faktiskt träffat Salzer själv en gång innan han sålde krogen till dem. Han har en spännade bakgrund i Sverige. Han var tydligen som liten hotellägare delägare i den första liften i Åre.
    Men det var ju ett tag sen.
    Hejsan,Kobbe

    SvaraRadera
  17. Grattis Martin! Imorse läste jag artikeln i Allt om Mat - Den blygsamme bagaren :)

    SvaraRadera
  18. Hipp hipp! Grattis till välförtjänt pris.
    /m

    SvaraRadera