Den som har vägarna förbi Det Goda Köket-mässan i Älvsjö imorgon fredag får gärna komma förbi och kika när jag låtsasbakar, klockan 13.45 på Allt om mat-sccenen (direkt efter mig kommer Jan Hedh och bakar kakor) och 18.30 på Den Goda Maten-scenen. Kom, det blir kul!
Hela mässprogrammet finns här.
Åh, vad jag önskar att jag kunde vara med på mässan, men jag bor alldeles för långt bort!!
SvaraRaderaMenjag har ju din bok och bakar nästa varje dag ur den så, nu längtar jag efter det 3:e boken!! *LER*
Ha det så roligt och lycka till med baket!!
Och kör försiktigt i snöovädret!!!
Mvh Milla
Hej Martin.
SvaraRaderaHar just plastat av senaste numret av Allt om Mat och ser till min glädje att du tilldelats deras Stora Matpriset 2010. Du är min guru i brödvärlden sedan drygt ett år, lika länge som min surdegsgrund levt, och inspirerar till nya bakdåd jag inte trodde mig mäktig efter åratal av mastodonta betongklumpar. Ett rungande grattis! Berit
Vad roligt, tack för tipset. Jag ska försöka komma!
SvaraRaderaGrattis till Stora Matpriset!!!!!!
SvaraRaderaHej Martin!
SvaraRaderaJag fick inte möjlighet att önska dig grattis till matpriset som du välförtjänt fick motta imorse, så jag passar på att skriva här istället. Stort grattis!
//Eskil Erlandsson
Hej, måste bara säga att man blir imponerad utav ditt brödbakande, minst sagt.
SvaraRaderaTänkte passa på att fråga ifall du har något bra recept på ett enkelt vetebröd som passar mig, det är så att jag jobbar på en lunchrestaurang och vi brukar slänga i en deg(till ca 4-6 limpor)efter lunchen är slut(15 tiden) som vi låter kalljäsa i kylen tills dagen efter, men jag tycker inte det blir något vidare tyvär. Så har du något bra enkelt recept? Tack på förhand!
GRATTIS till priset!!!!!!!!!!!!
SvaraRaderaStOr gratis till store mat priset!
SvaraRaderaGratulationer!
SvaraRaderaNär jag fann den här bloggen i slutet av 2007 visste jag att jag kommit rätt! På en gång! Jag hade försökt baka efter Jan Hedhs böcker och inte blivit bakklok!
Jag googlade på "surdeg" och vips så hade jag funnit vad jag sökte: vettiga recept och råd - och sedan dess har vi inte ätit köpebröd i det här huset.
Så grattis till dig för fina priser och utmärkelser, jättebra böcker - och till mig och min familj som numera äter gott och nyttigt bröd!
TACK!
Stort grattis till priset, och ett ännu större tack för en kalasblogg!
SvaraRaderaSenaste 1-2 åren har det blivit mycket lite köpebröd, har lärt mig massor här och experimenterat själv..så som du gör, och..det funkar ju:-)
Blir sällan samma brön...blir lite vad som känns för dagen vilka mjöl och hur länge den får stå...är mycket inne på ..dra-vika-40 min-till-brön av olika grovlekar. Och fick en baksten i present, jösses va bra!
Bästa bloggen!!
/Micke
Tack alla ni för snälla gratulationer!
SvaraRadera