måndag, september 10, 2007

Brunkans långa



Om du är en av dem som innerst inne tycker att skogaholmslimpan trots allt är det godaste brödet ska du skynda dig att baka det här. Du kommer att älska det! Vi andra kan baka någonting annat.

Brunkans långa sägs vara en storsäljare på Brunkebergs Bageri. Här är receptet.


4 kommentarer:

  1. Ville bara tacka för en helt fantastisk brödblogg! Sitter just nu på ett hotell i Örnsköldsvik och skriver, men längtar hem till bakbordet... Knaprar under tiden vidare på tunnbröd från Råneå.

    Ser fram emot mer härliga brödbloggsinlägg!

    SvaraRadera
  2. Tack, det var snällt sagt! Mer kommer. hej!

    SvaraRadera
  3. Hej Martin, inte visste jag att du var en sån brödig kille!
    Kram Elin

    SvaraRadera
  4. Har inte upptäckt din blogg förrän i våras men måste säga att det är tur att det finns fler hobbybagare ute i landet.

    Om du är ute efter ett mjukt lite sött bröd så prova Laput i Jan Hedhs bok. Har gjort det ett par gånger och smaken är suverän. Har provat göra både 4 och 8 limpor på samma recept från boken. Gör man 8 limpor blir det små söta varianter som passar att frysa in och ta fram för 2 personer till frukost eller lunch.

    SvaraRadera