tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post8754861854117729151..comments2024-02-16T17:56:59.730+01:00Comments on Pain de Martin: Surdeg på fastlandetMartin Johanssonhttp://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-58896385885221962362009-07-20T16:17:45.193+01:002009-07-20T16:17:45.193+01:00Hej Martin! Det är alltid kul att läsa din blog. J...Hej Martin! Det är alltid kul att läsa din blog. Jag misslyckas för det mesta men jag har kul i allafall!<br /><br />Läste i Voltaires kokbok, nånting i stil med "....längtar efter att öppna surdegsburken och höra ploppljudet ". Hör du sådant när du öppnar ditt? <br /><br />(min låter ingenting!)Meinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-84400307417951025172009-07-19T20:10:58.035+01:002009-07-19T20:10:58.035+01:00Jag har haft 2 månaders uppehåll i att baka surdeg...Jag har haft 2 månaders uppehåll i att baka surdeg och fick slänga min gamla rågsur... Försökte göra en ny men den möglade men den som är klar precis idag bubblar glatt så här det blir att starta bak ikväll!Magdalenahttps://www.blogger.com/profile/04403212363016089035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-29407087156241384742009-07-18T10:15:23.550+01:002009-07-18T10:15:23.550+01:00Tack för en inspirerande blogg! Jag har precis mat...Tack för en inspirerande blogg! Jag har precis matat mina surdegar nu efter en vecka på Gotland och Stockholm. Tack för tipset om Rute stenugnsbageri, vi åt frukost där och det överträffade till och med våra förväntningar!Kristallenahttps://www.blogger.com/profile/05125519491005591347noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-21356822059677006802009-07-17T21:49:11.878+01:002009-07-17T21:49:11.878+01:00Tack för inspiration! Hamnade här för ca en månad ...Tack för inspiration! Hamnade här för ca en månad sedan och gjorde genast en vildjäst som nu står i kylen och är med vid all brödbak.<br /><br />Det här med att rundriva får du gärna skriva lite mer om. Förstår att det är super för jäsningen men fattar inte riktigt vad man skall göra. Dra i kanten på degen och vika in under? Är det grejen? Är det för att arbeta in mer luft?<br /><br />Tack för att du delar med dig och inspirerar! Längtar till boken kommer ut:)<br />/KerstiKerstinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-50633938841450253392009-07-17T17:17:29.692+01:002009-07-17T17:17:29.692+01:00Jag tycker den där låten är så bra, och sen tänkte...Jag tycker den där låten är så bra, och sen tänkte jag när jag läste att den ju passar in på dina surdegar också, som om det är en av dem som sjugner, för de måste väl längta ur sin burk de med! :)Linda Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/07235862681520997467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-70214326338821021342009-07-17T15:29:35.820+01:002009-07-17T15:29:35.820+01:00Jag har också bakat surdegsbröd idag (dvs jag börj...Jag har också bakat surdegsbröd idag (dvs jag började igår) och en limpa försvann omedelbart. Så gott med lite tsatsiki på!<br /><br />Kul med Saabreklamen, men varför måste de flyga in fjärilar? Måte ju finnas fjärilar på närmare håll.Ulla PEhttps://www.blogger.com/profile/14030581478942336514noreply@blogger.com