tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post7190413070037468881..comments2024-02-16T17:56:59.730+01:00Comments on Pain de Martin: Hur långt kan man åka för en påse mjöl?Martin Johanssonhttp://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-63387545365578122152007-11-20T14:51:00.000+01:002007-11-20T14:51:00.000+01:00Håkan: Vad roligt! Mjölresor låter kul, och så är ...Håkan: Vad roligt! Mjölresor låter kul, och så är det är fint ord. Mjölresa.Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-33854511641979560972007-11-19T22:43:00.000+01:002007-11-19T22:43:00.000+01:00Hej Martin.Läst din blogg några gånger nu och det ...Hej Martin.<BR/><BR/>Läst din blogg några gånger nu och det känns nästan som att läsa om sig själv. Har tokbakat nu i tre år. Äger böckerna du gör, kört med Manitoba i alla år, har brödspadar byggda av far,etc. Lustigt. Även företagit sk mjölresor till olika kvarnar(till mina vänners fniss och huvudskakningar). Ville bara rekomendera Roma valskvarn på Gotland. Supermjöl. De äger också Labans,lite mer kända, kvarn. Baka o blogga på. HåkanAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-21965448811874214762007-11-17T10:33:00.000+01:002007-11-17T10:33:00.000+01:00Bildäck! Haha!! Mycket roligt. Röstånga mölla får ...Bildäck! Haha!! Mycket roligt. Röstånga mölla får jag nog kolla upp. Är ändå i mina trakter.Oskarhttps://www.blogger.com/profile/01938542390662961625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-54785462778676002102007-11-16T12:44:00.000+01:002007-11-16T12:44:00.000+01:00kurt: håller med om att det är nånting fishy med r...kurt: håller med om att det är nånting fishy med röken … ser inte helt klimatneutralt ut.<BR/><BR/>annamaria: surdegsbröd på egenmalt mjöl låter mysigt!Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-3431016339341250522007-11-16T06:37:00.000+01:002007-11-16T06:37:00.000+01:00Fast jag undrar ju vad de eldar med i bageriet? De...Fast jag undrar ju vad de eldar med i bageriet? Den där röken ser tämligen svart ut, kan det vara bildäck? Eller ser det bara ut så p g a vinkeln fotot är taget i?Kurthttps://www.blogger.com/profile/02129475735150727429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-87649990718489097882007-11-15T21:48:00.000+01:002007-11-15T21:48:00.000+01:00Jag skulle definitivt kunna åka en bit för gott mj...Jag skulle definitivt kunna åka en bit för gott mjöl och goda bröd. Så har du lust att åka ännu längre - ta en tur till Röstånga Mölla i Skåne - åt deras bröd på en julmarknad i veckan. Fantastiska surdegsbröd av mjöl de själva malt - jätte-vackra dessutom. Jag skulle kunna åka här och nu för Rosmarinbrödet med havssalt!annamariahttps://www.blogger.com/profile/12457144578050330494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-90957199243226204442007-11-15T21:19:00.000+01:002007-11-15T21:19:00.000+01:00christina: törs inte säga något om skillnaderna på...christina: törs inte säga något om skillnaderna på saltås och andra vetemjöler än, men med tiden så!<BR/><BR/>lars: När jag rundriver viker jag liksom in kanterna på en deg, så att ytan blir lite spänd och den blir till en slät och rund bulle (med skarven neråt).Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-75450986163604231882007-11-15T20:04:00.000+01:002007-11-15T20:04:00.000+01:00Hej Martin! Först vill jag säga att jag uppskattar...Hej Martin! Först vill jag säga att jag uppskattar din blogg, mycket. Sen vill jag fråga: vad betyder rundreva? Hälsningar Lars numer Örbybo fd SturebyboAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-91483256219066063032007-11-15T18:59:00.000+01:002007-11-15T18:59:00.000+01:00Off topic, men vad anväder man ankfett till???Off topic, men vad anväder man <B>ankfett</B> till???Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-49944887509343156752007-11-15T18:03:00.000+01:002007-11-15T18:03:00.000+01:00Ankfett är en helkonserv. Inga problem att skicka ...Ankfett är en helkonserv. Inga problem att skicka per post, väl inslaget.Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-63312000433985612742007-11-15T17:16:00.000+01:002007-11-15T17:16:00.000+01:00Väldigt kreativt, Martin. Och tack för ett bra utf...Väldigt kreativt, Martin. Och tack för ett bra utflyktsförslag. Jag hade nog inte kommit på själv att man kan åka dit för att köpa mjöl. Och 95 kr låter inte farligt dyrt. Märker du någon skillnad på mjölet, förresten?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-52672750000285595872007-11-15T16:25:00.000+01:002007-11-15T16:25:00.000+01:00Men så bra! Det händer ju faktiskt att man tar E4:...Men så bra! Det händer ju faktiskt att man tar E4:an söderut, jag ska tänka på Saltå Kvarn nästa gång, varför har jag aldrig tänkt att man faktiskt kan stanna till där?<BR/><BR/><I>Ankfett på posten???</I>görelhttps://www.blogger.com/profile/00852296543607597929noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-70574590159710672162007-11-15T12:23:00.000+01:002007-11-15T12:23:00.000+01:00Cajsa Wargs personal är alltid så serviceinriktade...Cajsa Wargs personal är alltid så serviceinriktade och trevliga! De har skickat ankfett på posten mot faktura!Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-36309695199260902392007-11-15T10:57:00.000+01:002007-11-15T10:57:00.000+01:00Kostade 95 kr på Saltå Kvarn, återstår att se vad ...Kostade 95 kr på Saltå Kvarn, återstår att se vad den kommer att kosta på Cajsa Warg. Något mer kan man tro.Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-22490317706347563682007-11-15T10:53:00.000+01:002007-11-15T10:53:00.000+01:00Bra initiativ Martin! Får man fråga vad en tiokilo...Bra initiativ Martin! Får man fråga vad en tiokilossäck kostar?Anonymousnoreply@blogger.com