tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post4734676879845320236..comments2024-02-16T17:56:59.730+01:00Comments on Pain de Martin: Bättre på knäckebröd än trumpetMartin Johanssonhttp://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-42836899033094753612012-11-29T02:08:03.912+01:002012-11-29T02:08:03.912+01:00Wtf?! Reklam för camagra?... (starkare version av ...Wtf?! Reklam för camagra?... (starkare version av Viagra, ja jag hade skumma klasskompisar på Kth...:p) Du kanske bör ta bort det senaste meddelandet Martin...:)<br /><br />I övrigt, stort tack för en väldigt intressant blogg! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08881613037258453294noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-3312077847424377712012-04-06T17:30:50.899+01:002012-04-06T17:30:50.899+01:00När det gäller Riddarbageriets knäckebröd så kan j...När det gäller Riddarbageriets knäckebröd så kan jag inte hitta att det i boken (i receptet) finns angivet vilken <a href="http://nzedpills.com/kamagra-oral-jelly" rel="nofollow">kamagra gel nz</a><br /> degvätska det skall vara (mjölk eller vatten?) och inte heller mängden (500g?). Vet du? Vad använder du och hur mycket?Uollanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-22085845957139454672009-11-15T19:56:42.260+01:002009-11-15T19:56:42.260+01:00Harald: Jag låter det inte jäsa efter att jag kavl...Harald: Jag låter det inte jäsa efter att jag kavlat ut det (kanske blir det stående 10 minuter innan det åker in i ugnen, men inte mer).<br />Jag skulle säga att min deg brukar vara cikra 3 mm tjock efter att jag kavlat ut den. Resultatet blir också ett tunt, hårt bröd.Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-3174659861192586072009-11-11T09:18:38.202+01:002009-11-11T09:18:38.202+01:00Hej Martin,
jag provade 2 gånger med knäckbröd, me...Hej Martin,<br />jag provade 2 gånger med knäckbröd, men det blev ingen succé. Förmodligen slarvade jag med jäsningen. Förstår jag rätt att degen måste jäsa efter utkavlingen? Hur tjock måste den utkavlade smeten vara, så ungefär?<br />1000 tack för att du finns med din blog! Mvh, HaraldDr. Harald Wistubahttp://www.xing.com/profile/Harald_Wistuba2noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-48350741522320352132009-03-27T21:46:00.000+01:002009-03-27T21:46:00.000+01:00Hjärtligt tack för hjälpen med vätska och mängd. F...Hjärtligt tack för hjälpen med vätska och mängd. Fick tag på boken på en loppis efter mycket letande.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-90359857919731927402009-03-20T12:50:00.000+01:002009-03-20T12:50:00.000+01:00Patric: Du har förmodligen en tidig upplaga (det v...Patric: Du har förmodligen en tidig upplaga (det var en del fel i de tidiga upplagorna har jag hört). I min bok står det 500 g vatten.Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-33952519632338393002009-03-20T12:42:00.000+01:002009-03-20T12:42:00.000+01:00Hej Martin,När det gäller Riddarbageriets knäckebr...Hej Martin,<BR/><BR/>När det gäller Riddarbageriets knäckebröd så kan jag inte hitta att det i boken (i receptet) finns angivet vilken degvätska det skall vara (mjölk eller vatten?) och inte heller mängden (500g?). Vet du? Vad använder du och hur mycket?<BR/><BR/>/PatricAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-42376113663033074032008-01-18T16:16:00.000+01:002008-01-18T16:16:00.000+01:00Jag kan varmt rekommendera att krydda med spiskumm...Jag kan varmt rekommendera att krydda med spiskummin. Blir mycket gott.Vi kan hjälpa dig med följande:https://www.blogger.com/profile/13228753070119780459noreply@blogger.com