tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post3951863466147911644..comments2024-02-16T17:56:59.730+01:00Comments on Pain de Martin: Tid finns det gott omMartin Johanssonhttp://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-69588930724186361132008-12-04T13:03:00.000+01:002008-12-04T13:03:00.000+01:00Vill bara på detta sätt ge dig en komplimang från ...Vill bara på detta sätt ge dig en komplimang från en hemmabagare till en annan. Du har bra idéer, sunt bagartänk och en inspirerande blogg.<BR/><BR/>MvH<BR/>PeterAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-66149914500027353302008-03-04T13:21:00.000+01:002008-03-04T13:21:00.000+01:00Ulrika: Jag är hemskt dålig på söta bakverk, men m...Ulrika: Jag är hemskt dålig på söta bakverk, men min kollega Sara är en hejare. Här kommer <A HREF="http://pysanki.blogspot.com/2007/09/yummy-filled-cupcakes.html" REL="nofollow">ett tips</A>.Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-12918099662760031052008-03-01T18:06:00.000+01:002008-03-01T18:06:00.000+01:00Jo den var rätt lös. Siktade rejält med mjöl på ha...Jo den var rätt lös. Siktade rejält med mjöl på handduken ändå fastnade två. Två fick jag in i ugnen och det hela blev sådär.Rickardhttps://www.blogger.com/profile/17968080121789739656noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-1044734114270003222008-03-01T09:46:00.000+01:002008-03-01T09:46:00.000+01:00Rikard: Oh vad gott. gjorde egen pasta med durumve...Rikard: Oh vad gott. gjorde egen pasta med durumvete härom dagen. Blev fantastiskt gott. Kul och lätt är det också.<BR/>Olle: skönt att höra.Då är det som det ska.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-82479319423922339272008-02-29T21:01:00.000+01:002008-02-29T21:01:00.000+01:00Ja och har man inte tid så får man ta sig den tide...Ja och har man inte tid så får man ta sig den tiden. Ska sätta ihop degen senare i kväll och testa. Vad tror du om att göra egen pastadeg. Mixa kronärtskocka permesan och göra små knyten. Koka tills dom flyter upp och sen bryna i rikligt med smör med färsk salvia.Rickardhttps://www.blogger.com/profile/17968080121789739656noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-73172636615790002732008-02-29T20:50:00.000+01:002008-02-29T20:50:00.000+01:00Ulrika: Min surdegsgrund delar sig alltid, vare si...Ulrika: Min surdegsgrund delar sig alltid, vare sig jag använder Martins eller Riddarbegeriets recept.Ollehttps://www.blogger.com/profile/03248175694822248832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-8314555308064613242008-02-29T07:59:00.000+01:002008-02-29T07:59:00.000+01:00Nu har jag satt en vetesurdeg och den har blivit s...Nu har jag satt en vetesurdeg och den har blivit så fin. Delar sig någon gång din surdegsgrund lite så att vätskan lägger sig på toppen?<BR/>Här verkar många bagare och bagerskor titta in så jag har en fråga om man vill fylla muffins m exempelvis marsankräm. Tror nån av er att ni vet hur?<BR/>Ikväll ska jag sätta deg för att baka Nobisbröd och kanske måste jag testa vetesurdegen...Anonymousnoreply@blogger.com