tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post2451637610397003703..comments2024-02-16T17:56:59.730+01:00Comments on Pain de Martin: Nu är det verkligen, verkligen näraMartin Johanssonhttp://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comBlogger52125tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-18108539260663899762009-09-11T22:33:49.526+01:002009-09-11T22:33:49.526+01:00Grattis till DN-artikeln Martin!Grattis till DN-artikeln Martin!Cateringhttp://www.cateringmarketplace.se/CateringmarketplaceSE/Internet/Index.aspxnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-71482354187081914592009-09-11T09:57:55.169+01:002009-09-11T09:57:55.169+01:00Tjena Martin
Din bok damp ned i brevlådan häromda...Tjena Martin<br /><br />Din bok damp ned i brevlådan häromdagen. Mycket inspiration bland dom sidorna. Stort tack!Unknownhttps://www.blogger.com/profile/00279255505979417419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-21098288608305343542009-09-08T20:27:15.277+01:002009-09-08T20:27:15.277+01:00älskar din blogg och tack för inspirationen! very...älskar din blogg och tack för inspirationen! very cool.... grattis till boken, jag är nyfiken och ska leta efter den snarast. hoppas jag får plats på kursen i Stockholm, MellieFerkelhttps://www.blogger.com/profile/01133359197288677512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-77750244355950511502009-09-08T09:41:35.025+01:002009-09-08T09:41:35.025+01:00Tove: Jo, det blir nog någon kurs i höst. Håll utk...Tove: Jo, det blir nog någon kurs i höst. Håll utkik på bloggen (det finns ingen kölista)!Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-59029900476595678442009-09-08T09:40:43.872+01:002009-09-08T09:40:43.872+01:00Linn: Nä, jag har inte bakat något på plommon, men...Linn: Nä, jag har inte bakat något på plommon, men det lär komma. Också våra plommon börjar bli mogna. Gunnel bakade visst äppel- och valnötsbrödet med plommon istället för äpple, och det blev visst bra (hon ökade mjölmängden något eftersom plommonen är så lösa).<br /><br />Fluffan: Jag tycker det funkar bra att starta surdegsgrunden utan äpplen. I den nya varianten börjar jag också med en lösare blandning vilket minimerar risken för mögen. Men när surdegen väl är igång tror jag de olika varianterna ger samma resultat.Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-377969706131987692009-09-07T17:24:22.149+01:002009-09-07T17:24:22.149+01:00Åh snälla ha en surdegskurs för nybörjare i Stockh...Åh snälla ha en surdegskurs för nybörjare i Stockholm. Väntlistar mig direkt!<br /><br />ToveAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-76613138142299863892009-09-06T20:00:10.534+01:002009-09-06T20:00:10.534+01:00Ville bara säga att äpple&valnötsbrödet smakad...Ville bara säga att äpple&valnötsbrödet smakade himla gott, saftigt och lite sött, nu står ditt morgonbröd med durumvete på jäsning i kylen. Skall bli spännande och se vad det smakar.<br /><br />Just det, har gått efter ditt surdeggrund med äpplen, såg att du ändrat det och nu gör surdegsgrund utan äpplen, varför? Har båda sorterna i kylen nu.Lindahttps://www.blogger.com/profile/17508992035577768041noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-22426967112730817322009-09-06T18:58:55.644+01:002009-09-06T18:58:55.644+01:00Tänkte köpa en baksten, skall man satsa på en baks...Tänkte köpa en baksten, skall man satsa på en baksten i Gotländsk Kalksten http://www.hemmakocken.nu/?artnr=13478&cat_id=98 för 600 eller fungerar de lika bra med de billiga granitskivorna som finns på tex Bauhaus.<br /><br />Har bakat ditt äpple & valnötsbröd idag, skall bli kul att testa om en stund och som vanligt även bakat ditt bröd med dubbla surdegar.Lindahttps://www.blogger.com/profile/17508992035577768041noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-47526302197813202892009-09-06T16:53:03.428+01:002009-09-06T16:53:03.428+01:00wohoo! nu har jag boken i min hand! Den här gången...wohoo! nu har jag boken i min hand! Den här gången Ska jag lyckas med min surdeg! (tror jag ska testa din äppel och nötbröd från förra inlägget, det ser så gott ut!) Har du stött på något recept med plommon förresten? Jag har fasligt mycket plommon i trädgården i år =0)<br /><br />Lycka till med allt i höst!Make Me Uphttps://www.blogger.com/profile/07235502744070658085noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-47851970956583536782009-09-06T13:10:09.944+01:002009-09-06T13:10:09.944+01:00Karolina: Jag är hos Bagaren & Kocken mellan k...Karolina: Jag är hos Bagaren & Kocken mellan kl 15 och 26 torsdagen den 24/9.<br /><br />Jenny: Javisst, jag kommer att ha en låda böcker med mig till Rute.<br /><br />Jessica: Roligt, tack!Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-20860148672374092222009-09-06T09:00:40.113+01:002009-09-06T09:00:40.113+01:00Måste bara lämna ett litet spår efter mig och tack...Måste bara lämna ett litet spår efter mig och tacka för din underbara blogg! Den har totalt revolutionerat mitt bakande och gjort att mitt största helgnöje numera är att umgås med mina bubblande pysande bunkar. =)Boken är beställd och jag ser verkligen fram emot att testa fler av dina recept. Än så länge har det bara blivit rågbröd och ciabatta, vilka är både mina och sambons favoritbröd.Jessicanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-77370553143914749622009-09-05T22:43:42.550+01:002009-09-05T22:43:42.550+01:00Hej Martin!
Jag har den otroliga turen att få var...Hej Martin! <br />Jag har den otroliga turen att få vara med på kursen i Rute nästa vecka och undrar om du kommer ha med några ex av boken och sälja eller om jag ska köpa den innan. För det vore ju himla skojigt att få den signerad.<br /><br />Hälsningar, JennyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-54754645828877580042009-09-05T21:31:45.394+01:002009-09-05T21:31:45.394+01:00Jag har köpt boken nu! Vi hade lite högläsning ur ...Jag har köpt boken nu! Vi hade lite högläsning ur den på vägen hem. Det ska bli kul att både läsa boken och baka brödenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-76704461276443045032009-09-04T15:37:27.323+01:002009-09-04T15:37:27.323+01:00Jag beställer ingen bok än, väntar tills du kommer...Jag beställer ingen bok än, väntar tills du kommer till Bagaren och kocken, då lär jag komma dit och köpa mig ett ex :D vet du tiden ?Karolinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-1843096159744393532009-09-04T15:03:37.293+01:002009-09-04T15:03:37.293+01:00När man hälsar på hos Alvar & Ivar så ska man ...När man hälsar på hos Alvar & Ivar så ska man passa på att köpa världens bästa vetemjöl för bröd: Ölands lantveteepimnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-15474049439680065092009-09-04T15:01:32.564+01:002009-09-04T15:01:32.564+01:00Åh, tack Martin!! Jag visste väl att det var nåt e...Åh, tack Martin!! Jag visste väl att det var nåt enkelt knep, men kunde inte för mitt liv komma på hur! :)<br />Lycka till med lanseringen, det kommer att gå som smort! Och kluddriga signeringar är också fina!Jennynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-70499070954145374052009-09-04T12:33:39.378+01:002009-09-04T12:33:39.378+01:00Alvar & Ivar: jag tittar gärna förbi!
Jenny: ...Alvar & Ivar: jag tittar gärna förbi!<br /><br />Jenny: Nä, det finns tyvärr ingen kanelbullerullningsinstruktion i boken. Men det är lätt: Kavla ut degen till en rektangel, bred på fyllning, vik ihop på längden, skär i tunna strimlor (ungeför 1,5 cm breda och 20–30 cm långa), tvinna strimlorna något varv och snurra dem några varv kring fingrarna. Det gör inget om de blir lite kludriga, de blir fina ändå.Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-67621040056857945752009-09-04T08:58:05.954+01:002009-09-04T08:58:05.954+01:00Å vad kul!!
När du får tid måste du berätta hur 17...Å vad kul!!<br />När du får tid måste du berätta hur 17 man gör såna där snurriga kanelbullar (alltså formen på dem), förklarar du det i boken? Jag har googlat och kollat massa recept men hittar ingen beskrivning nånstans.<br />Stort grattis till boken, den ser jättefin ut!Jennynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-40778042074513008062009-09-04T07:58:37.060+01:002009-09-04T07:58:37.060+01:00Jag fick min bok igår, den låg och väntade i brevl...Jag fick min bok igår, den låg och väntade i brevlådan. Läst från pärm till pärm, nu blev jag nytänd. Martin är kung. Hell Martin!<br /><br />Med ödmjuk hälsning NiklasBAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-37756084174521892372009-09-04T04:49:32.533+01:002009-09-04T04:49:32.533+01:00Lycka till med signeringen, vi kan få tvångstankar...Lycka till med signeringen, vi kan få tvångstankar ibland om att vi stavar våra namn fel! Kommer förbi på Bok och Bibliotek. Vi undrar förresten vad du tycker om LCHF .... och vetemjöl???Annica och Evahttps://www.blogger.com/profile/02356184690924875242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-42018804179739520052009-09-03T18:51:37.675+01:002009-09-03T18:51:37.675+01:00Hej Martin!
När du kommer ner till Göteborg och b...Hej Martin!<br /><br />När du kommer ner till Göteborg och bokmässan så vore det kul om du tittade in hos oss på alvar & ivar surdegsbageri! Det känns som om vi har en del gemensamt.<br /><br />Mvh Fanny & Martinaalvar & ivar surdegsbagerihttps://www.blogger.com/profile/04938777584310711937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-63819662205891888622009-09-03T17:11:27.435+01:002009-09-03T17:11:27.435+01:00Boken "Surdegsbröd" är på väg hit:) På b...Boken "Surdegsbröd" är på väg hit:) På bokus kunde man lätt förhandsbeställa, och snart har jag den i händerna!Saranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-37577340657913288692009-09-03T15:18:07.105+01:002009-09-03T15:18:07.105+01:00Nu finns den i BUTIK!!! Jag jobbar i en bokhandel ...Nu finns den i BUTIK!!! Jag jobbar i en bokhandel och vi fick den idag..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-24772120112933632732009-09-03T11:18:12.706+01:002009-09-03T11:18:12.706+01:00Är bara i drömstadiet när det gäller bak med surde...Är bara i drömstadiet när det gäller bak med surdeg, men ändå gillar jag att läsa din blogg. En dag ska jag också stå där med långtrådig surdeg och bjuda min lilla familj på bröd på morgonen. <br /><br />Stor eloge till dig, och att du delar med dig. Låt inte berömmelsen ta all din tid från bloggen bara. <br /><br />Jag har både länkat till dig och lagt in dig som favorit, så hoppas att du får några nya fans den vägen. <br /><br />Lycka till i höst!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16789993293871918150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-43390739651388048332009-09-03T09:54:00.476+01:002009-09-03T09:54:00.476+01:00väntar också på paket med fin brödbok i! Ska hålla...väntar också på paket med fin brödbok i! Ska hålla utkik efter nästa surdegskurs, då ska jag minnsan vara med :-)sonjahttps://www.blogger.com/profile/04009922174850157931noreply@blogger.com