tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post1488008271370636063..comments2024-02-16T17:56:59.730+01:00Comments on Pain de Martin: Pain de Martins julkalender, lucka 19Martin Johanssonhttp://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-84835967436214530852008-12-22T22:45:00.000+01:002008-12-22T22:45:00.000+01:00Tack för fantastiskt reportage! Du är jättebra båd...Tack för fantastiskt reportage! Du är jättebra både på att skriva och ta otroligt bra foton!Magdalenahttps://www.blogger.com/profile/04403212363016089035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-8304304094175363942008-12-21T22:59:00.000+01:002008-12-21T22:59:00.000+01:00Detta var underbart att läsa om!Detta var underbart att läsa om!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-84128911014226700682008-12-21T21:29:00.000+01:002008-12-21T21:29:00.000+01:00Johan: Missade din fråga, och nu har det ju gått e...Johan: Missade din fråga, och nu har det ju gått ett dygn till … Tror inte den ska bli dålig om den får något dygn extra. Lycka till!Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-25804194468127140782008-12-21T12:58:00.000+01:002008-12-21T12:58:00.000+01:00Bröden går också att köpa hos Hermans Ekohandel Te...Bröden går också att köpa hos Hermans Ekohandel Tegnérgatan 3 som öppnade i förra veckan.<BR/><BR/>EvaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-2285691246456656282008-12-20T19:50:00.000+01:002008-12-20T19:50:00.000+01:00Hej Martin.Först och främst, fantastisk blogg !Jag...Hej Martin.<BR/>Först och främst, fantastisk blogg !<BR/>Jag hittar alltid nåt nytt intressant att läsa om.<BR/>Ser mkt fram emot din bok.<BR/>Nu en fråga om vildjäst, jag satte en runt torsdag lunch (ICA ekologiska aprikoser, honung från lokal odlare) Den står hela tiden i 28 graders värme. Nu efter 2,5 dygn är det väldigt mkt skum, luktar och pärlar som en champagne.<BR/>Dock har inte alla aprikoser orkat upp till ytan. Kan den bli klar på 2,5 dygn !? eller ska jag vänta längre ?<BR/>Kan den förstöras om den står för lång tid ?<BR/>Mvh, JohanAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-1791607946873689582008-12-20T10:21:00.000+01:002008-12-20T10:21:00.000+01:00Det ser helt underbart ut!Det ser helt underbart ut!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-47987469692335830302008-12-20T00:57:00.000+01:002008-12-20T00:57:00.000+01:00Katten vad mysigt, att få vara med så där! Kan tän...Katten vad mysigt, att få vara med så där! Kan tänka mig doften och sedan nybakat bröd till frukost... vad kan slå det!Proformahttps://www.blogger.com/profile/04888685062441516761noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-89183281496442925772008-12-19T23:32:00.000+01:002008-12-19T23:32:00.000+01:00Vilket underbart sätt att börja dagen på. Jag förs...Vilket underbart sätt att börja dagen på. Jag förstår att det var givande.<BR/><BR/>Hoppas du får en riktigt god julhelg med gott om tid att baka =)Beatricehttps://www.blogger.com/profile/00055186585709676397noreply@blogger.com