tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post8859597569095815450..comments2024-02-16T17:56:59.730+01:00Comments on Pain de Martin: En doftbomb på gröna linjenMartin Johanssonhttp://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-11093681610500685952007-12-20T10:32:00.000+01:002007-12-20T10:32:00.000+01:00Har bakat jan heds vört bröd i ett par år nu och i...Har bakat jan heds vört bröd i ett par år nu och i år blev det magiskt bra, russin MÅSTE man ha.<BR/>Ett tips är att ta mindre mjöl än vad som står i receptet, har använt ca 750g istället för 1000g.<BR/>lycka till.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-61553959626221420652007-12-20T01:00:00.000+01:002007-12-20T01:00:00.000+01:00strunta i russinen och brödguden ska placera vassa...strunta i russinen och brödguden ska placera vassa knäckebrödssmulor i din säng varje natt fram till fettisdagen.fakirenhttps://www.blogger.com/profile/12619599411239871063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-46751308345813686812007-12-20T00:13:00.000+01:002007-12-20T00:13:00.000+01:00Om man vill ha brödet blankt, men inte kladdigt, s...Om man vill ha brödet blankt, men inte kladdigt, så kan man pensla med smält smör efter gräddning.<BR/><BR/>Min vört (om jag gör någon i år) kommer självklart att innehålla russin!Unknownhttps://www.blogger.com/profile/00240888377166772148noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-3461678142756463932007-12-19T15:19:00.000+01:002007-12-19T15:19:00.000+01:00Tack!Tack!Johanhttps://www.blogger.com/profile/05182346234391273241noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-87614173588551679982007-12-19T15:02:00.000+01:002007-12-19T15:02:00.000+01:00Johan: Olof Victors bageri i Skåne svarar att vört...Johan: Olof Victors bageri i Skåne svarar att vörten <I>inte</I> ska spädas ut, tjock ska den vara, som sirap.Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-79249370483426940912007-12-19T14:58:00.000+01:002007-12-19T14:58:00.000+01:00Johan: Aha, det tänkte jag inte ens på, att den ka...Johan: Aha, det tänkte jag inte ens på, att den kanske ska spädas ... Ska försöka hitta ett tillfälle att ringa ett bageri och fråga.Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-29710254185700602122007-12-19T14:55:00.000+01:002007-12-19T14:55:00.000+01:00Nu har även jag varit och handlat vörtextrakt på Æ...Nu har även jag varit och handlat vörtextrakt på Æter- & Essencefabrik. Frågan är hur mycket vörtextrakt man behöver för att det ska motsvara 2 dl vört? Ska vörtextrakten spädas med vatten?Johanhttps://www.blogger.com/profile/05182346234391273241noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-70356095994387817722007-12-19T14:46:00.000+01:002007-12-19T14:46:00.000+01:00Klart att vörtlimpan ska vara utan russin!Klart att vörtlimpan ska vara utan russin!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-29233446219987545192007-12-19T13:26:00.000+01:002007-12-19T13:26:00.000+01:00Stockholms Æter- & Essencefabrik på Wallingatan 14...Stockholms Æter- & Essencefabrik på Wallingatan 14 i Stokholm. En mycket trevlig liten butik!Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-43599035422247752712007-12-19T13:23:00.000+01:002007-12-19T13:23:00.000+01:00Härligt! Var fick du tag i vörten?Härligt! Var fick du tag i vörten?Johanhttps://www.blogger.com/profile/05182346234391273241noreply@blogger.com