tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post7412691075514145532..comments2024-02-16T17:56:59.730+01:00Comments on Pain de Martin: Rätt ner i kompostenMartin Johanssonhttp://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-70190130526174189952007-11-14T17:10:00.000+01:002007-11-14T17:10:00.000+01:00vilket bra tips! tack!vilket bra tips! tack!Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-75837425350756791462007-11-14T17:05:00.000+01:002007-11-14T17:05:00.000+01:00hej hej när jag bakar med hel dinkel brukar jag bl...hej hej när jag bakar med hel dinkel brukar jag blötlägga dem över natten sen byta vattnet och koka dem ca 40 min(eller tills de blir mjuka att tugga i sig) borde funka lika med kamut?! viktig att de är riktigt mjuka då baket torkar ut dem igen.. lycka till /helenaAnonymousnoreply@blogger.com