tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post7225696350299357951..comments2024-02-16T17:56:59.730+01:00Comments on Pain de Martin: Du har ett nytt meddelandeMartin Johanssonhttp://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-45838495650242907132008-01-12T13:24:00.000+01:002008-01-12T13:24:00.000+01:00Fasen vad roligt!!!. Du är ju vår nya Surdegs-mess...Fasen vad roligt!!!. Du är ju vår nya Surdegs-messias.När släpps din första brödbok?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-59396277860054793922008-01-12T08:25:00.000+01:002008-01-12T08:25:00.000+01:00Om du skall baka något som passar hos Mat-Niklas s...<I>Om du skall baka något som passar hos Mat-Niklas så är noga bara tyvärr hastbröd aktuellt!, sa Kurt</I><BR/><BR/>Ja hehe, han kommer sätta den där timern på 13 minuter som han brukr ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-90469113124723493832008-01-11T20:46:00.000+01:002008-01-11T20:46:00.000+01:00Dubbelkul Martin.Ser fram emot både recept och tv-...Dubbelkul Martin.<BR/>Ser fram emot både recept och tv-program!<BR/>Lycka till!Verahttps://www.blogger.com/profile/14912541750462355875noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-80597441821424553332008-01-11T14:04:00.000+01:002008-01-11T14:04:00.000+01:00Jag hittade förresten ett alternativ till att resa...Jag hittade förresten ett alternativ till att resa till Saltåkvarn för att handla deras vetemjöl special. <BR/><BR/>En kolega tipsade om att Vetekatten eventuellt kunde beställa hem mjöl därifrån, och det visade sig inte vara några problem. Min säck ska komma på måndag. <BR/><BR/>Dom bakar tydligen på det själva och hade inga problem att ta hem mjöl på beställning. Annars säljer dom bara dom vanliga småpåsarna med Saltåmjöl som man hittar lite här och där.Johanhttps://www.blogger.com/profile/05182346234391273241noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-22177825227517210662008-01-11T10:55:00.000+01:002008-01-11T10:55:00.000+01:00tiv: Jag har aldrig provat att baka med tillsatt v...tiv: Jag har aldrig provat att baka med tillsatt vetegluten, men poängen lär vara att brödet höjer sig bättre (som när man har ett riktigt poroteinrikt mjöl). Jag tror att det går att få tag på i hälsokostaffärer. (Jag läste någonstans att man kan tillsätta 10-35 gram per 1000 g mjöl.)Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-51998292991675411902008-01-11T08:48:00.000+01:002008-01-11T08:48:00.000+01:00Hej! Läser Rose´s recept: http://www.realbakingwit...Hej! Läser Rose´s recept: http://www.realbakingwithrose.com/2007/12/a_fabulous_new_bread_recipe_fo.html<BR/>Vad i all världen är vital wheat gluten?!? Och var kan man hitta den? Har du någon aning vad det är?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-79800490798658358642008-01-11T06:49:00.000+01:002008-01-11T06:49:00.000+01:00Om du skall baka något som passar hos Mat-Niklas s...Om du skall baka något som passar hos Mat-Niklas så är noga bara tyvärr hastbröd aktuellt!Kurthttps://www.blogger.com/profile/02129475735150727429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-87462317431614726192008-01-10T21:25:00.000+01:002008-01-10T21:25:00.000+01:00Hej Granne!Har läst här lite ibland, nu har jag in...Hej Granne!<BR/>Har läst här lite ibland, nu har jag inspirerats så mycket att våra gamla bakböcker dammats av o i helgen blir det baka av på Graningegränd!!! <BR/><BR/>Häftigt med TV! Och håller verkligen med om Café bristen i området....<BR/><BR/><BR/>/Celi & din namneAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-44498831533302089512008-01-10T20:29:00.000+01:002008-01-10T20:29:00.000+01:00Vad glad jag blir! Oj vad kul att se det programme...Vad glad jag blir! Oj vad kul att se det programmet. Du är bara bäst, blir så utmanad av alla dina recept! Go!Livet i träskethttps://www.blogger.com/profile/03120019212341537385noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-41534344382438642202008-01-10T16:50:00.000+01:002008-01-10T16:50:00.000+01:00Verkligen kulDet går nog bra i TV.Verkligen kul<BR/>Det går nog bra i TV.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-37422435178435185992008-01-10T16:31:00.000+01:002008-01-10T16:31:00.000+01:00Stort grattis, Marin! Jag har jättekul nät jag läs...Stort grattis, Marin! Jag har jättekul nät jag läser din blog och har blivt inspirerad att prova nya brödrecept.Stinahttps://www.blogger.com/profile/05285264492039255618noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-49651881669732356032008-01-10T15:16:00.000+01:002008-01-10T15:16:00.000+01:00OJ, vad spännande och roligt!! :D Hoppas det går b...OJ, vad spännande och roligt!! :D Hoppas det går bra!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-26260365752717110242008-01-10T15:06:00.000+01:002008-01-10T15:06:00.000+01:00Tack snälla ni för alla glada tillrop!Tack snälla ni för alla glada tillrop!Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-54436092033348480032008-01-10T14:29:00.000+01:002008-01-10T14:29:00.000+01:00GRATTIS! Då får man till och med SE dig i action. ...GRATTIS! Då får man till och med SE dig i action. Jag är världens brödoman och följer din blogg slaviskt. Ska försöka mig på Saltå Kvarns surdegsskola efter att ha läst dina erfarenheter av den.<BR/><BR/>Om du, mot förmodan, skulle vilja sälja lite av ditt bröd kan du hojta till. Jag bor i Uppsala, men reser med jämna mellanrum till Stockholm o fyller på förråden med bröd från lux. Så har du nåt över och vill tjäna något på det finns jag här med gapande mun.<BR/><BR/>Fortsätt blogga, du uppskattas mycket.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-47134586354271378792008-01-10T14:13:00.000+01:002008-01-10T14:13:00.000+01:00Grattis, vad kul!Grattis, vad kul!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-14431656048421999722008-01-10T13:55:00.000+01:002008-01-10T13:55:00.000+01:00Modigt! Tips: Säg till Saltå Kvarn om de gör 2-kil...Modigt! <BR/>Tips: Säg till Saltå Kvarn om de gör 2-kilos påsar med vetemjöl special så kan du displaya dom i TV. <BR/><BR/>EvaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-26082614387593317662008-01-10T13:29:00.000+01:002008-01-10T13:29:00.000+01:00ÅH så kul! Både med svt och gateau! Ser fram emot ...ÅH så kul! Både med svt och gateau! Ser fram emot valnötsbrödet, jag har bara gjort det som är med i deras brödbok.Annehttps://www.blogger.com/profile/18224478760304481724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-21576985411811056302008-01-10T13:11:00.000+01:002008-01-10T13:11:00.000+01:00Gud vad roligt! Jag kollar din blogg med spänning ...Gud vad roligt! Jag kollar din blogg med spänning varje dag och har börjat baka som en galning tack vare dig!Isabelle Vhttps://www.blogger.com/profile/03567721614290141354noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-27832669625231226072008-01-10T12:51:00.000+01:002008-01-10T12:51:00.000+01:00A´men va kul! Grattis! :)A´men va kul! Grattis! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-59266442411089622812008-01-10T12:48:00.000+01:002008-01-10T12:48:00.000+01:00Kul! Brukar inte kolla på det programmet man jag s...Kul! Brukar inte kolla på det programmet man jag skall försöka se ditt avsnitt.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/05462989734026105668noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-44467250268585034972008-01-10T12:41:00.000+01:002008-01-10T12:41:00.000+01:00Gratulerar!!! Det blir nog jätte bra!!! Ta med ock...Gratulerar!!! Det blir nog jätte bra!!! Ta med också din nattjästa deg - så får ni lura med ficklampa vad händer i kylskåpet. Men hej, det kräver nog ett eget brödprogram!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-49429664303216243702008-01-10T12:26:00.000+01:002008-01-10T12:26:00.000+01:00Gratulerar.Hoppas Du även får någon utmärkelse som...Gratulerar.<BR/>Hoppas Du även får någon utmärkelse som matbloggare.<BR/>"Årets nykomling" t.exAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-4989773562748949372008-01-10T12:24:00.000+01:002008-01-10T12:24:00.000+01:00Men vad roligt!! :)Det kommer nog gå jättebra.Oj, ...Men vad roligt!! :)<BR/>Det kommer nog gå jättebra.<BR/>Oj, vad kul! Längtar efter att se det programmet.Anonymousnoreply@blogger.com