tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post6966615045796419917..comments2024-02-16T17:56:59.730+01:00Comments on Pain de Martin: Surt och gottMartin Johanssonhttp://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-62936703687088269922007-09-23T19:09:00.000+01:002007-09-23T19:09:00.000+01:00Vad bra att du har med bilder. Så där såg inte min...Vad bra att du har med bilder. Så där såg inte min Olof Victors ljusa bröd ut när de jäste kan jag säga, de blev platta. Tror att jag hade för lite mjöl. Goda blev de trots allt!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-70121756279224573772007-09-10T20:38:00.000+01:002007-09-10T20:38:00.000+01:00Absolut, ett dygn till kan säkert göra susen, särs...Absolut, ett dygn till kan säkert göra susen, särskilt om man matar den lite emellan. (Kul att du hittat hit!)Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-27420597366217870452007-09-09T15:33:00.000+01:002007-09-09T15:33:00.000+01:00Tack för tipset, det ska jag pröva. Jag visste int...Tack för tipset, det ska jag pröva. Jag visste inte att man kunde få fram en vetesur så smidigt. Det kanske blir ännu bättre om man låter den växa ett dygn till?Khttps://www.blogger.com/profile/14565017598029975918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-74496117823528129592007-08-16T01:30:00.000+01:002007-08-16T01:30:00.000+01:00That looks delicious!!!! Thanks for sharing.That looks delicious!!!! Thanks for sharing.Andy C.https://www.blogger.com/profile/13704567731212115434noreply@blogger.com