tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post5732201758516682501..comments2024-02-16T17:56:59.730+01:00Comments on Pain de Martin: Gott nytt år!Martin Johanssonhttp://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-36886394641192749442012-07-17T15:50:52.837+01:002012-07-17T15:50:52.837+01:00Vi har lånat en rovsling av min bror till en fest ...Vi har lånat en rovsling av min bror till en fest och nu ska <a href="http://lexmarkwifi.com/" rel="nofollow">link</a> den upp igen.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-6625624246745312082008-01-07T09:18:00.000+01:002008-01-07T09:18:00.000+01:00kristina: fasen vad roligt! när det börjar kännas ...kristina: fasen vad roligt! när det börjar kännas lite trist är det bara att langa i rosten, jättegott!Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-46088105672240001922008-01-06T13:41:00.000+01:002008-01-06T13:41:00.000+01:00Julbrödet från Taffel bakat med grovt rågmjöl blev...Julbrödet från Taffel bakat med grovt rågmjöl blev jättegott! Vilket bra recept!! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-60535851654972856022008-01-03T22:13:00.000+01:002008-01-03T22:13:00.000+01:00Gott nytt! Tack för en jätteinspirerande brödblogg...Gott nytt! Tack för en jätteinspirerande brödblogg. Slutade baka när jag lämnade krogjobbet i våras men din blogg har gjort att jag idag köpte mig en Assistent :).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-41967160944547906732008-01-03T19:11:00.000+01:002008-01-03T19:11:00.000+01:00Gott Nytt år!! Jag har fått Jan Hedhs brödbok i ju...Gott Nytt år!! Jag har fått Jan Hedhs brödbok i julklapp. Sitter och funderar över ett kommande brödbak...får se vad det blir.annamariahttps://www.blogger.com/profile/12457144578050330494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-25554732199965493732008-01-03T09:58:00.000+01:002008-01-03T09:58:00.000+01:00tobias: Tack för tipset!vera: Nä, de har jag inte ...tobias: Tack för tipset!<BR/><BR/>vera: Nä, de har jag inte testat. Men jag har boken, ska kika nästa gång det blir dags för pinnar.<BR/><BR/>kristina: Hmm, jag brukar köpa Saltå Kvarns rågmjöl och de har bara en sort. Men kunde jag välja skulle det nog bli grovt.<BR/><BR/>topma: Det där med kummin eller spiskummin i "Dansken" är det flera som funderat på. Jag använder spiskummin i det brödet och tycker det blir jättegott. Andra tycker det smakar pyton. (Alla lampor var förresten hela, några som satt lite löst bara :)Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-86872701385133078362008-01-03T08:19:00.000+01:002008-01-03T08:19:00.000+01:00HejHar snokat runt i Pain de Martin en tid, verkli...Hej<BR/>Har snokat runt i Pain de Martin en tid, verkligen en fin sida.<BR/>Är det bara jag som sett att i Riddarbageriets bok blandar man ihop Kummin med spiskummin, vilket inte är samma krydda.<BR/><BR/>Så hur många glödlampor var trasiga på tivolibelysningen ?Tompahttps://www.blogger.com/profile/10515692998169871486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-91860293444265938132008-01-02T21:20:00.001+01:002008-01-02T21:20:00.001+01:00Gott nytt år!Martin - fråga om ditt julbröd på Taf...Gott nytt år!<BR/>Martin - fråga om ditt julbröd på Taffel. Skall det vara grovt eller fint rågmjöl?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-50548551273884824442008-01-02T21:20:00.000+01:002008-01-02T21:20:00.000+01:00Gott nytt år!Martin - fråga om ditt julbröd på Taf...Gott nytt år!<BR/>Martin - fråga om ditt julbröd på Taffel. Skall det vara grovt eller fint rågmjöl?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-67253860888682019062008-01-02T19:58:00.000+01:002008-01-02T19:58:00.000+01:00Jag fick brödälskare i julklapp. Där var det också...Jag fick brödälskare i julklapp. Där var det också ett recept på brödpinnar, har du testat dem?<BR/><BR/>God fortsättning förresten!Verahttps://www.blogger.com/profile/14912541750462355875noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-57977950227185329882008-01-02T10:34:00.000+01:002008-01-02T10:34:00.000+01:00Känner igen dom där slingorna, vi köpte två precis...Känner igen dom där slingorna, vi köpte två precis likadana sådana när vi gifte oss, de håller än och har varit uppe på garagefest o annat andra tillställningar! Fetligt! Mycket inspirerande blogg! Gott Nytt År!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-49425052469508107472008-01-01T01:18:00.000+01:002008-01-01T01:18:00.000+01:00Skulle ha bakat baguetter men tiden räckte inte ti...Skulle ha bakat baguetter men tiden räckte inte till!<BR/>Det blev två stora bröd med tycke av Gotlandslimpa.<BR/>Dock utan rågsikt och pomerans - men enorma...<BR/>Kör med levain men dopar med lite socker som dock<BR/>försvinner i jäsningen, men bröden blåses upp till <BR/>fantastiska skapelser. Jag sjunger vildjästen och<BR/>långjäsningens lov! Gott Nytt, breadlovers...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-46691101828177864652007-12-31T17:05:00.000+01:002007-12-31T17:05:00.000+01:00Jag tänkte på dig i går när jag läste i On Food an...Jag tänkte på dig i går när jag läste i On Food and Cooking. Om bröd skriver Harold McGee nämligen att nymalet mjöl inte utvecklar lika starkt gluten som ett lite åldrat mjöl. När mjölet får åldra några veckor så oxiderar det och gör det lättare för glutenproteinerna att bli kompisar med varandra. Tydligen ska askorbinsyra snabba på den processen.<BR/><BR/>Tänkte att du ville veta det när du funderar på att köpa en kvarn.<BR/><BR/>Gott nytt!Tobiashttps://www.blogger.com/profile/10183029603715055348noreply@blogger.com