tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post3160835440274242258..comments2024-02-16T17:56:59.730+01:00Comments on Pain de Martin: Brödboksspecial, del 5Martin Johanssonhttp://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-16085009347150643812008-02-20T09:29:00.000+01:002008-02-20T09:29:00.000+01:00Henrik: Jo, en stenugn vill man ha! Här är en som ...Henrik: Jo, en stenugn vill man ha! <A HREF="http://www.na.se/artikel.asp?intID=1214393 " REL="nofollow">Här</A> är en som gjort slag i saken. hej!Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-73368780182076365552008-02-19T19:22:00.000+01:002008-02-19T19:22:00.000+01:00Martin, lysande indelning av olika bak-filosofier....Martin, lysande indelning av olika bak-filosofier. Får erkänna att jag är 100% romantisk hemma-naturbagare: Mal mitt eget mjöl, yogar på Sats, äger ingen termometer och drömmer om en stenugn… Kul att få vara med i din boklista. (Gillar din blogg, aprikosföljetången var inspirerande!)<BR/>/HenrikUnknownhttps://www.blogger.com/profile/05526957874342418249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-47781176317311987592008-02-15T14:13:00.000+01:002008-02-15T14:13:00.000+01:00Jag håller med om att formgivningen med det handsk...Jag håller med om att formgivningen med det handskrivna inte är speciellt snyggt, men jag inspireras ändå av boken.Men när jag nu tog fram den så insåg jag dock att det jag lyckats bäst med av recepten är de som inte är bröd. Jag kan till exempel rekommendera brödpinnarna "Hussini",det tar lite tid och energi att baka dem men de blir väldigt goda.Kanske hädar man om man skriver om kakor på denna bloggen. Men trots att jag inte är någon större kakbakare själv så måste jag rekommendera recepten från Kafé Fjäril. Jag har bakat alla ,utom Valnötsbrownies,och de blir väldigt goda.<BR/>/SofiaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-52216410286618683842008-02-14T18:08:00.000+01:002008-02-14T18:08:00.000+01:00Hej! Kan bara hålla med dig om bokens "andliga" sl...Hej! Kan bara hålla med dig om bokens "andliga" slagsida. Har också svårt för folk i lotusställning och ett bröd i knät. Kan dock rekommendera brödet "Kyllike tempo". Med rätt socker(gärna råsocker), hemgjord lingonsylt och stenmalet grovt rågmjöl i degen blir det ett kalasbröd.<BR/>Ha det HåkanAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-216848819701733042008-02-14T18:02:00.000+01:002008-02-14T18:02:00.000+01:00Har beställt boken och det skall bli intressant at...Har beställt boken och det skall bli intressant att jämföra synpunkter!! Provade att baka med baksten för första gången igår och jag blev imponerad. FAST jag fick tag på en gjuten sten från Elektrolux. Fast räknas den in bland de "riktiga" bakstenarna? Har Johan S. böcker sen tidiagre, men upplever de recepten mer svårbakade än Jan Heds. Kan det bero på att jag är en konventionell bakare i botten. Dvs van att använda tempererade vätskor?? Är på vägh på 50-årskalas och i paketet fins Jan Heds bok "bröd" Nörd, ja kanske.....Frodinghttps://www.blogger.com/profile/13729361973529020064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-25424532546963149392008-02-14T17:59:00.000+01:002008-02-14T17:59:00.000+01:00Jag håller med dig till punkt och pricka. Vad nu p...Jag håller med dig till punkt och pricka. Vad nu pricka är. Jag lånade boken på biblioteket efter att du nämnt den första gången. På tok för romantisk för min smak, och många av recepten kändes inte som att de skulle ge gott bröd helt enkelt. Jag undrade lite varför du hade den.Khttps://www.blogger.com/profile/14565017598029975918noreply@blogger.com