tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post222116378271737470..comments2024-02-16T17:56:59.730+01:00Comments on Pain de Martin: Tatarata!Martin Johanssonhttp://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comBlogger50125tag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-90601016932024049132012-07-18T09:34:52.111+01:002012-07-18T09:34:52.111+01:00Hej Martin!
Jag vill bara säga att jag fick valnö...Hej Martin!<br /><br />Jag vill bara säga att jag fick valnöts och aprikosbrödets recept av en kompis och sedan har jag bakat det i många omgångar. Utan tvekan det godaste brödet jag har bakat! Och så lätt gjort. Det har satt extra guldkant på mina semesterveckor. Tusen tack för hur du delar med dig av dina kunskaper! Nu ska jag köpa din bok och baka alla andra goda bröd också.<br /><br />Mvh LinaKockenhttps://www.blogger.com/profile/08147833660007973214noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-38862935664675089722011-11-11T10:19:13.940+01:002011-11-11T10:19:13.940+01:00Det går utmärkt att byta ut 1msk honung mot motsva...Det går utmärkt att byta ut 1msk honung mot motsvarande mängd sirap. Brödet får dock en liten smak av sirap (jag upplever det inte vara lika neutralt som honung). /H.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-75832451575112645872011-11-07T18:18:45.211+01:002011-11-07T18:18:45.211+01:00Tack! Skall testa med helt vanlig sirap och lovar ...Tack! Skall testa med helt vanlig sirap och lovar att avrapportera hur det gått :)<br />/HannahAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-14380218953009570712011-11-07T14:09:25.184+01:002011-11-07T14:09:25.184+01:00Hannaj: Jag skulle gissa att det går hur bra som h...Hannaj: Jag skulle gissa att det går hur bra som helst med sirap av något slag. Lycka till!Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-66273181427419660762011-11-07T14:07:22.791+01:002011-11-07T14:07:22.791+01:00Hej Martin!
Jag har fastnat totalt för dina Solro...Hej Martin!<br /><br />Jag har fastnat totalt för dina Solrosbullar. Sätter en deg nästan varje kväll.<br /><br />Nu skall jag få besök av en kompis som är vegan, och funderar på hur jag skall kunna baka brödet utan honung. Tror du att det fungerar att byta ut honungen mot lönnsirap, agavesirap eller "vanlig" sirap? Eller har du något annat förslag?<br /><br />Tack på förhand!<br />/HannahAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-29660836549677622142011-10-24T18:12:11.859+01:002011-10-24T18:12:11.859+01:00Please get your book translated and published in E...Please get your book translated and published in English! It is amazing and should be shared with non-Swedish speakers :)njohttps://www.blogger.com/profile/13230136849957467272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-47218803276417450352011-10-06T19:33:11.883+01:002011-10-06T19:33:11.883+01:00Frida: Ljummet vatten är bra, du behöver inte skru...Frida: Ljummet vatten är bra, du behöver inte skruva åt locket. Lycka till!Martin Johanssonhttps://www.blogger.com/profile/11184179507824566086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-8411036175968611142011-09-30T18:30:33.784+01:002011-09-30T18:30:33.784+01:00Gillar din bok Enklare bröd! Blev superinspirerad ...Gillar din bok Enklare bröd! Blev superinspirerad och har satt igång en surdegsgrund men den verkar rätt död. Så jag har ett par frågor:<br />Ska vattnet vara ljummet eller kallt när man blandar surdegsgrunden?<br /><br />När man sedan ska förvara den i kylen - ska man fortsätta ha locket pålagt men inte åtskruvat eller ska man skruva år locket?<br /><br />Tack för en trevlig bok!<br /><br />/FridaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-15293076937277500412011-07-17T10:15:18.176+01:002011-07-17T10:15:18.176+01:00Hej! Finns eller kommer den som e-bok?
MattiasHej! Finns eller kommer den som e-bok?<br /><br />MattiasAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-67149523493647682832011-04-03T14:24:52.390+01:002011-04-03T14:24:52.390+01:00Tack för en jättebra bok Martin! Det enda bröd jag...Tack för en jättebra bok Martin! Det enda bröd jag har köpt sen din bok följde med hem har varit från bageriet på hörnan när jag haft riktigt bråttom... <br />Enkla ljusa brödet har jag hunnit baka och variera på mitt sätt minst femtio gånger redan (sen december). Senaste favoriten blir lite nyttig också med lika delar vetemjöl, durummjöl och havregryn och en näve lin-, sesam-, solros- och pumpafrö. Det börjar bli riktigt kul nu när jag hunnit experimentera lite med olika mjöl och jäsningstider och börjar lära mig hur de påverkar brödet.<br />Jättestort tack till dig, för utan din bok hade det inte hänt!<br />LindaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-8670675278609451412011-02-01T20:05:45.818+01:002011-02-01T20:05:45.818+01:00Fantastiskt bra bok! Har bakat mig igenom fyra rec...Fantastiskt bra bok! Har bakat mig igenom fyra recept såhär långt och alla har blivit kanonbra. Och då har jag i stort sett aldrig bakat bröd innan.Tomasnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-39182634412860508022010-12-05T13:32:39.730+01:002010-12-05T13:32:39.730+01:00Hej! Har nu provbakat "rågisar". Dom ble...Hej! Har nu provbakat "rågisar". Dom blev otroligt goda, så jag gjorde en omgång till direkt! Tack för en inspirerande bok! EvaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-85291737452599952992010-09-19T11:06:26.680+01:002010-09-19T11:06:26.680+01:00Hej!
Såg att du var formgivare och ska publicera ...Hej!<br /><br />Såg att du var formgivare och ska publicera en ny bok. Det jag undrar över om det finns en chans att räkna på trycket till din bok.<br /><br />Gå in på min hemsida och titta runt lite sen kan kontakta mig om du känner att jag kan vara något för dig.<br /><br />/ConnyConny Lindellhttp://www.conlin.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-75887712931634115022010-08-02T11:44:20.194+01:002010-08-02T11:44:20.194+01:00Hej! Instämmer med diverse ovantående talare: Bra ...Hej! Instämmer med diverse ovantående talare: Bra där! Det räcker med porträtt på alla omslag! :D Ser helt toppenfint ut. Ska boka.<br />Baka bra!marielnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-24660686173523150732010-06-28T08:16:00.776+01:002010-06-28T08:16:00.776+01:00Jag håller med föregående talare om valet av frams...Jag håller med föregående talare om valet av framsidan! Enkelt, snyggt och tilltalande! Ser fram emot boksläppet! Grattis och lycka till, hoppas den säljer rejält så det blir klirr i kassan och ett sommarhus på Gotland ;-). Jag har själv startat en bakblogg där några av recepten är inspirerade av dina... du hittar den på caffeconlatte.blogspot.com<br />Ha en skön sommar!<br />/MarielleMariellehttps://www.blogger.com/profile/03216397137644989577noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-25184552555188255292010-06-27T09:41:18.374+01:002010-06-27T09:41:18.374+01:00Äntligen! Synd att den inte kom i Juli, då hade p...Äntligen! Synd att den inte kom i Juli, då hade pojkvännen fått den i 24-årspresent tillsammans med en bakmaskin och ett gäng bakkorgar, men nu får han nöja sig med din gamla bok ett tag till så får det bli en spontan septemberpresent sen, vi väntar med spänning!nathaliahttp://www.join-the-circus.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-72729666808637152302010-06-26T20:50:10.087+01:002010-06-26T20:50:10.087+01:00Riktigt bra val att köra bunken på framsidan. Snyg...Riktigt bra val att köra bunken på framsidan. Snyggt med rött och svart. Skiljer sig från alla tråkiga kokböcker med bilder på hurtiga myspyskändisar i lantliga miljöer.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-20843467338402513222010-06-25T01:30:47.737+01:002010-06-25T01:30:47.737+01:00Ingen problem å få boken i Norge, jeg har lagt inn...Ingen problem å få boken i Norge, jeg har lagt inn overvåking på den på www.capris.no (den norske delen av adlibris), man får mail når den er tilgjengelig.Axelnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-46787076693795775842010-06-24T20:21:19.506+01:002010-06-24T20:21:19.506+01:00Fasen, det ser helt gyllene ut, bokar!Fasen, det ser helt gyllene ut, bokar!Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-26202431732457718262010-06-24T20:19:10.735+01:002010-06-24T20:19:10.735+01:00Wow! Great design, nice fonts, amazing pics and so...Wow! Great design, nice fonts, amazing pics and so good bread! I like the fact that you portrayed a dough in the cover instead of a bread.<br />I'll buy it even if I don't speak swedish at all.<br />Congratulations!QJoneshttps://www.blogger.com/profile/16117475760436251922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-88825934667933984262010-06-24T14:34:32.447+01:002010-06-24T14:34:32.447+01:00Ser mycket lovande ut. Ser fram emot brödbak.
Tre...Ser mycket lovande ut. Ser fram emot brödbak.<br /><br />Trevli midsommar!Ceciliahttp://flickanokakorna.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-77236907338825643802010-06-24T11:36:21.642+01:002010-06-24T11:36:21.642+01:00Blir en bok till i köket tror jag bestämt... *ler*...Blir en bok till i köket tror jag bestämt... *ler* Ville bara bjuda in till min nya matblogg, Den Rockande Kocken... http://blog.godaremat.se/ Ha en bra dag...Tobbehttp://blog.godaremat.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-29827387014622628192010-06-24T10:09:08.610+01:002010-06-24T10:09:08.610+01:00Du kunde gott ha haft en bild på dig på framsidan!...Du kunde gott ha haft en bild på dig på framsidan!<br /><br />Jag är inte så förtjust i Liza Marklund, men du är i toppen av min idol-lista!!!!<br /><br />Men den är fin nu också, boken alltså...Längtar tills den kommer ut.<br /><br />/MichelleAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-40643426462024603052010-06-23T22:05:56.063+01:002010-06-23T22:05:56.063+01:00Så fint det ser ut!
När ska du göra ett korvbröd ...Så fint det ser ut!<br /><br />När ska du göra ett korvbröd som jag kan stoppa min kabanoss i?Khttp://matochpolitik.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4251785222998903091.post-79238105222666650442010-06-23T21:23:04.795+01:002010-06-23T21:23:04.795+01:00Grattis! Måste kännas bra att vara klar. Jag ser f...Grattis! Måste kännas bra att vara klar. Jag ser fram emot boken och lusläser din blogg i väntan..Ankihttps://www.blogger.com/profile/11517031872755350830noreply@blogger.com